Aktivni građani

  Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

  Pridruži se

  Kontakt

  Udruga GRAK
  Poslovni centar, Sajmište 2/1
  44250 Petrinja

  OIB: 85318270587

  Facebook stranica Grakni.HR

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Camino Banovina - ruta koju možete prehodati u četiri dana

  camino naslovnica2

  U mrežu europskih Camino puteva uvrštena nova dionica hrvatskog Camina – „Camino Banovina“. Ruta slijedi puteve hrvatskih hodočasnika koji su od 13. stoljeća prolazili tim krajem putevima sv. Jakova prema Santiago de Composteli. Cijela ruta Camino Banovine duga je 75 kilometara i prosječan ju čovjek može prehodati za 4 dana. U nastavku dajemo korisne informacije uz pomoć kojih ćete rutom moći hodati i sami. Ruta je dobro obilježena, a kada preuzmete GPX trag koji trebate pratiti, teško ćete se izgubiti.

  Mi smo organizirali hodanje, a na vama je da se duhovno pripremite za taj doživljaj. Možete li se zamisliti kako 4 dana hodate selima po Banovini, na svojim nogama pređete 77 km, isključite se iz svakodnevnih obaveza, izađete iz svoje zone komfora, uživate u prirodi koja vas okružuje i razmišljate na jedan totalno drugačiji način? Jeste li spremni za takav izazov? ❤

  Buen Camino!

   

  Please publish modules in offcanvas position.