Aktivni građani

  Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

  Pridruži se

  Kontakt

  Udruga GRAK
  Poslovni centar, Sajmište 2/1
  44250 Petrinja

  OIB: 85318270587

  Facebook stranica Grakni.HR

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Revitalizacija lončarstva

  Područje Petrinje bogato je kvalitetnom glinom i prije 100 godina u gradu je bilo 100 lončara. Danas je radno aktivan samo jedan lončar koji je stručni suradnik u ovom projektu te će lončarske vještine prenijeti na 20 osoba iz teško zapošljivih skupina, među kojima su osobe s invaliditetom. Vrijeme provedbe projekta: 11.9.2017. - 11.7.2018.

  Platforma53

  2016. godine smo bili jedni od inicijatora osnivanja Platforme 53. Riječ je o neformalnoj građanskoj inicijativi i savezu 12 petrinjskih udruga koje zagovaraju demokraciju i političku kulturu, solidarnost i zaštitu ljudskih prava te pružaju socijalne usluge u zajednici.

  Web portal Grakni.HR

  Portal Grakni.HR je program udruge koji smo započeli 2015. godine, a traje i danas. Izgradili smo online zajednicu aktivnih građana koji otvoreno polemiziraju o problemima na svim društveno-političkim razinama, ukazuju na propuste ali i na prilike kroz koje zajednica može ostvariti značajan društveni i gospodarski rast.

  Potkategorije

  Vijesti iz projekta Kultura 54+

  Vijesti iz projekta Otvoreni keramički atelje

  Please publish modules in offcanvas position.