Petrinjski festival lončarstva i keramike traži volontere

13 Srp 2022

volonter flik2

Ako želiš volontirati na FLIKu- Festivalu lončarstva i keramike u Petrinji koji će se održati na Gradskom kupalištu u subotu 30.07. i nedjelju 31.07. možeš to učiniti na puno načina.

Na primjer, možeš pomoći u nekom u dolje nabrojanih volonterskih programa:

  1. VOLONTIRANJE ZA INFORMACIJSKIM STOLOM. Posao volontera je pozdrav posjetitelja kod njihovog dolaska, registracija sudionika, dijeljenje informacije o FLIKu i aktivnostima, stol s nagradama, raspodjela majica i promo materijala.
  2. DEŽURSTVO NA ŠTANDOVIMA KERAMIČKIH UMJETNIKA u vremenu kada su oni na pauzi ili kada demonstriraju neke svoje vještine
  3. POMOĆ KOD POSTAVLJANJA/POSPREMANJA ŠTANDOVA ZA KERAMIKU. Posao volontera je pomoći keramičarima-izlagačima za prenesu svoju opremu i keramiku od auta do izložbenog štanda.
  4. POMOĆ U PROVEDBI RADIONICA S DJECOM I ODRASLIMA. Poželjno je da volonter ima iskustva u ručnom oblikovanju gline ili radu na lončarskom kolu.
  5. POMOĆ U RASPODJELI HRANE (subota, ručak i večera)
  6. FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE VIDEO ZAPISA SA FLIKa

Kako se prijaviti?

Za svoje volontere FLIK osigurava hranu i piće. Naravno, dobit ćete i potvrdu o volontiranju koja služi kao dokaz o volonterskom angažmanu te FLIK majicu kao lijepu uspomenu na volonterske aktivnosti :-)  Prijaviti se možete do 25.7.2022. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prijavi navedite sljedeće:

Pogledajte kako je bilo na FLIKu prošle godine

https://flikpetrinja.eu/flik-2021
Kratki video: https://youtu.be/AshF5NbB8Bg
Foto album: https://flikpetrinja.eu/gallery