Petrinjski festival lončarstva i keramike traži volontere

13 Srp 2022

volonter flik2

Ako želiš volontirati na FLIKu- Festivalu lončarstva i keramike u Petrinji koji će se održati na Gradskom kupalištu u subotu 30.07. i nedjelju 31.07. možeš to učiniti na puno načina.

Na primjer, možeš pomoći u nekom u dolje nabrojanih volonterskih programa:

 1. VOLONTIRANJE ZA INFORMACIJSKIM STOLOM. Posao volontera je pozdrav posjetitelja kod njihovog dolaska, registracija sudionika, dijeljenje informacije o FLIKu i aktivnostima, stol s nagradama, raspodjela majica i promo materijala.
 2. DEŽURSTVO NA ŠTANDOVIMA KERAMIČKIH UMJETNIKA u vremenu kada su oni na pauzi ili kada demonstriraju neke svoje vještine
 3. POMOĆ KOD POSTAVLJANJA/POSPREMANJA ŠTANDOVA ZA KERAMIKU. Posao volontera je pomoći keramičarima-izlagačima za prenesu svoju opremu i keramiku od auta do izložbenog štanda.
 4. POMOĆ U PROVEDBI RADIONICA S DJECOM I ODRASLIMA. Poželjno je da volonter ima iskustva u ručnom oblikovanju gline ili radu na lončarskom kolu.
 5. POMOĆ U RASPODJELI HRANE (subota, ručak i večera)
 6. FOTOGRAFIRANJE I SNIMANJE VIDEO ZAPISA SA FLIKa

Kako se prijaviti?

Za svoje volontere FLIK osigurava hranu i piće. Naravno, dobit ćete i potvrdu o volontiranju koja služi kao dokaz o volonterskom angažmanu te FLIK majicu kao lijepu uspomenu na volonterske aktivnosti :-)  Prijaviti se možete do 25.7.2022. na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U prijavi navedite sljedeće:

 • ime i prezime
 • godina rođenja
 • mjesto stanovanja
 • broj mobitela
 • e-mail adresa
 • par rečenica o tome zašto želite volintirati i što bi voljeli raditi na FLIK-u, ako želite. 

Pogledajte kako je bilo na FLIKu prošle godine

https://flikpetrinja.eu/flik-2021
Kratki video: https://youtu.be/AshF5NbB8Bg
Foto album: https://flikpetrinja.eu/gallery

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove autora portala Grakni.HR ili redakcije. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Grakni.HR zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

atelje logo 300px

Kontakt

Udruga GrAk
Milana Dujnića 29, 44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktivni građani

Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Pridruži se

54+ VIJESTI

GRAK VIJESTI

Tko je online?

Imamo 222 gostiju i nema članova online

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.