Najava sajma rabljenih školskih udžbenika, igračaka i odjeće za djecu

20 Srp 2015

U subotu 25.7.2015. na gradskom kupalištu će se održati sajam rabljenih školskih udžbenika, igračaka i odjeće za djecu. Poželjno je da djeca budu "trgovci", uz pomoć starije osobe. Neka donesu svoje knjige i ostale stvari s kojima žele sudjelovati na sajmu. To mogu biti sve igračke s kojima se više ne igraju, stari bicikl, odjeća koji su prerasli i sl. Preporuka je da se roba mijenja za drugu robu, ako je moguće.

Cilj sajma je olakšati nabavu udžbenika i odjeće te uštedjeti na kućnom budžetu. Također se želi poticati poduzetnički duh kod djece i mladih. AKTIVNI SUDIONICI SAJMA MLAĐI OD 18 GODINA SUDJELUJU U NAGRADNOJ IGRI!

Mudro je na školske je udžbenike staviti vidljiv natpis da se vidi za koji su razred. Dođite na vrijeme i pronađite lijepo mjesto u hladu.

Organizatori sajma su GRAD PETRINJA i nova udruga GrAk (Građanski aktivizam).

Medijski pokrovitelji razmjene su Petrinjski radio i Portal53

Plakat za sajam udbenika 2015

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove autora portala Grakni.HR ili redakcije. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Grakni.HR zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

atelje logo 300px

Kontakt

Udruga GrAk
Milana Dujnića 29, 44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktivni građani

Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Pridruži se

54+ VIJESTI

GRAK VIJESTI

Tko je online?

Imamo 45 gostiju i nema članova online

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.