Impresum


Mi smo online zajednica aktivnih građana koji otvoreno polemiziraju o problemima na svim društveno-političkim razinama, ukazuju na propuste ali i na prilike kroz koje zajednica može ostvariti značajan društveni i gospodarski rast.

Cilj online magazina Grakni.HR je angažirano doprinijeti pluralizmu medija u Sisačko-moslavačkoj i susjednim županijama kroz sustavnu afirmaciju građanskih i socijalnih ljudskih prava, poticanje sudjelovanja građana u procesu donošenja važnih odluka te pozitivno utjecati na razvoj regije.

Uredništvo magazina objavljuje radove lokalnih novinara/ki i novih autora koji pišu o temama o kojima drugi mediji šute, govore u ime obespravljenih, najranjivijih članova zajednice, onih koji bi bez ovog medija ostali posve nevidljivi za lokalnu, regionalnu i širu hrvatsku javnost. Društvena vrijednost ovog medija je u volonterskom radu svih novinara i novih autora, a sadržaj čine teme koje se direktno tiču ljudi koji žive na ovom području.

 

GrAkni.HR - online magazin za aktivne građane

ISSN: 1849-9880

Nakladnik: Udruga GrAk, Petrinja

Za nakladnika: Palma Miličević

E-mail redakcije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Glavna urednica: Palma Miličević

Autori: Manda Šalić, Aleksandra Milković, Natalija Banović, Marijo Škrinjar, Kata Rupčić, Mladen Novak, Nina Fićur Feenan, Palma Miličević...  to možeš biti i ti!

Datum objavljivanja na mreži: 01.11.2015. -31.12.2015. testni period, 04.01.2016. bilježimo kao nadnevak objavljivanja.

Učestalost objavljivanja: kontinuirano, dnevno

 

Ključni naslov: GrAkni.HR

Preuzimanje sadržaja: Sadržaji objavljeni na GrAkni.HR nisu licencirani. Molimo sve medije da prilikom preuzimanja originalnog sadržaja navedu izvor i ime autorice/autora.

 

 

Portal Grakni.HR

Cilj portala je pomagati razvoj participativne demokracije te doprinositi društvenim promjenama unutar zajednica, kao i održivom razvoju.

Participativna što?!

Kontakt

Udruga GrAk
Milana Dujnića 29, 44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ulaz za članove

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.