GONG poziva na aktivističku radionicu u Petrinji

31 Svi 2016

Ako vas zanima društveni angažman i doprinos pozitivnim promjenama usmjerenim na jačanje solidarnosti i zaštitu ljudskih prava, onda se svakako trebate prijaviti za sudjelovanje na jednodnevnoj radionici koja će se održati 6. lipnja 2016. u Hrvatskom domu u Petrinji od 10 do 16:30 sati.

Radionicu organiziraju Kuća ljudskih prava, Centar za mirovne studije, B.a.b.e. – Budi aktivna, budi emancipiran i GONG, u sklopu projekta „Edukacija za građane - Građani za društveni razvoj i solidarnost“.

Edukacija je namijenjena osobama s područja Sisačko–moslavačke županije koje imaju motivaciju za društveni angažman i žele doprinijeti socijalnoj uključenosti, izjednačavanju mogućnosti te zaštiti ljudskih prava i suzbijanju diskriminacije kroz različite aktivnosti.
Na edukaciji je planirano okupljanje 25 osoba, a za inicijative solidarnosti, koje slijede i kojima to bude potrebno, bit će osigurana dodatna organizacijska i mentorska podrška za djelovanje te dodatni petodnevni susret međusobne podrške i razmjene tijekom rujna u Zadru.

Zainteresirani se mogu prijaviti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 5. lipnja 2016. godine. Potrebno je upišete dolje navedene informacije.

Informacije potrebne za prijavu na radionicu:

  • Ime i prezime:
  • Telefon:
  • E-mail:
  • Opišite problem čijem rješavanju bi htjeli doprinijeti?
  • Opišite s kim planirate surađivati na rješavanju prepoznatog problema (organizacije i institucije)?
  • Uz edukaciju, planirana je i podrška aktivnostima usmjerenim na rješavanje prepoznatih problema u zajednici. Koji oblik podrške bi vam bio osobito koristan?

Organizator je GONG u suradnji sa Centrom za mirovne studije, Kućom ljudskih prava i organizacijom B.a.b.e. – Budi aktivna, budi emancipiran, u sklopu projekta „Edukacija za građane - Građani za društveni razvoj i solidarnost“.


54+ VIJESTI

GRAK VIJESTI

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.