Kontakt

    Udruga GRAK
    Poslovni centar, Sajmište 2/1
    44250 Petrinja

    OIB: 85318270587

    Facebook stranica Grakni.HR

    Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

    Razgovaraonica – Vrijednosti i uloge našeg života

    Predavanje Dasa1

    Udruga GrAk u sklopu projekta Pravo na aktivan život organizira tematsku razgovaraonicu pod nazivom Vrijednosti i uloge našeg života koja će se održati 16. travnja 2024. (utorak) s početkom u 10 sati u Centru novog života

    Razgovaraonica je namijenjna osobama starije životne dobi i osobama s invaliditetom, a vodit će ju dr. sc. Daša Poredoš Lavor.

    Na susretu će sudionicima biti pročitana motivacijska priča koja će biti uvod u daljnji razgovor o životnim iskustvima, sličnostima i različitostima života s obzirom na životnu dob, važnosti motivacije i dobre prilagodbe na što veći broj životnih zahtjeva i izazova.

    Svrha susreta je psihosocijalna podrška putem ne-direktivnog pristupa, ojačavanje prilagodbenih kapaciteta za život u sadašnjosti i budućnosti, druženje i pozitivno raspoloženje.

    Radionicu organizira udruga GRAK u sklopu projekta Pravo na aktivan život. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

    lenta impact4values


    Please publish modules in offcanvas position.