Vodič: Od registracije do rada udruge (2.dio - pravi posao tek počinje!)

02 Ožu 2017

Nakon uvoda u kojem smo vam pokušali pomoći da odlučite želite li uopće osnovati udrugu, u prvom dijelu ovog vodiča pisali smo o tome što trebate znati korak po korak, kako bi započeo postupak registracije udruge. Ako mislite da ste ishodovanjem Rješenja o registraciji udruge riješili svu papirologiju i možete početi raditi to za što ste se opredijelili u vašoj viziji, misiji, ciljevima i djelatnostima, e ne možete. Sada tek slijedi pravi posao.

Savjetovanje udruga: Profesionalna web stranica vaše organizacije

13 Lis 2016

Mislim da više nema smisla ponavljati onu: Ako te nema na internetu, ti ne postojiš! Sada to svi znamo. Ali svejedno, nemaju sve udruge službenu web stranicu. Neke ju imaju, ali na njoj ne osvježavaju sadržaj. Gledaš njihov web i pomisliš da se udruga ugasila. Zapravo, čelnici udruga u Hrvatskoj rijetko shvaćaju koliko je važno ostaviti dobar, profesionalan dojam na webu i koliko im dobra web stranica može pomoći u radu i vođenju udruge.

Vodič: Od ideje do registracije udruge (1. dio)

09 Pro 2015

Želiš osnovati udrugu, a ne znaš kako? Onda si na pravom mjestu. Ovdje ćemo objasniti sve što trebaš znati, korak po korak, kako bi započeo postupak registracije udruge.

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.
Više informacija Prihvaćam